Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Muziek maken geeft veel plezier, verbinding en ontstaat in het moment. In de drumcirkels spelen we met elkaar en het maakt niet uit of je een ervaren drummer bent of nog helemaal nooit een drum hebt aangeraakt. In de drumcirkel spelen we met elkaar op verschillende percussie-instrumenten waarbij de muziek improviserend ontstaat geleid door een facilitator.

Al jaren probeer ik deze meer improviserende manier van muziek maken te stimuleren. Ik ben daarom superblij dit nu te doen met Brenda van Broekhoven van Heartbeatevolution die mij in contact bracht ook met het werk van Arthur Hull. Hij heeft vanuit de jam-sessies die in de jaren zestig er populair waren een methode ontwikkeld om te zorgen dat elke stem tot zijn recht komt en 0ok het geheel opzwepend en stromend is. Brenda volgde meerdere tainingen bij Arthur Hull.

In een serie van 6 maandselijke drumcirkels delen we de hartslag van het leven, de puls van de muziek met elkaar!
We maken plezier, experimenteren en laten de boel swingen. Met djembe’s en percussie instrumenten zoals shakers, woodblocks en klinkende bellen vinden we met elkaar een groove.

Data: Zondagmiddag 7 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei, 12 juni.
Locatie: Scouting Brownseagroup Kanaalweg 90
Prijzen: €50 voor de hele cyclus, €15 per keer

Meedoen? Meld je hier aan

IBAN: NL72INGB0668906553
t.n.v. J.S. de Vries te Rotterdam
o.v.v. Drum Circle