• Tam Tam Rotterdam 2018

Zaterdag 13 oktober vindt de zesde editie van Tam Tam Rotterdam plaats in wijkgebouw Het Klooster Oude Noorden: een dag vol Afrikaanse dans en muziek. Natuurlijk zijn er heel veel trommels. Stergast is de uit Burkina Faso afkomstige multi-instrumentalist Adama Bilorou Dembele. Hij verzorgt workshops Djembe en zal ’s avonds optreden met de band Roffa Foli. Speciaal is deze keer de West-Afrikaanse gitaar, de Ngoni.

Tam Tam is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar juist ook zelf om mee te doen. ‘s Middags met de gratis workshops voor beginners op de djemb en Ngoni door PlanetNgoni en ’s avonds met de dans van Serge Badoué.Onze speciale gast is Adama Bilorou, afkomstig uit Burkina Faso. Hij was solist bij het Nationale Ballet van Ivoorkust. In 2001 werd hij erkend als de beste drummer van zijn generatie. Hij werkte samen met vele grote namen als zoals Salif Keita, Alpha Blondy, Ray Lema, Cheick Tidiane Seck, Paco Sery, Manu Dibango, Toure Kunda, Seckou Keita, Trilok Gurtu, en Mamadi Keita .

Geniet van deze dag met muziek, dansen, lekker eten en gezelligheid. Tam Tam is een plek voor interculturele ontmoeting. Kom ook naar deze swingende dag.