• Djembe handen
 

Djembe les

Leer nu djembe spelen! Leuke en gezellige djembé lessen op de woensdag en donderdagavond voor alle niveau’s. 

Beginners/half-gevorderd – Start Donderdag 12 september 19:00-20:15 uur

 Meer informatie…

Intermediate niveau – Woensdag 18:45 – 19:45 uur

Heb je al wat ervaring of speel je al een instrument dan kan je makkelijk aansluiten. De lessen gaan over samenspel en houden rekening met ieders niveau. In de lessen pakken we telkens een nieuw ritme en herhalen we oudere ritmes. Ook is er veel aandacht voor de bastrommels: de doun douns. 

Gevorderden lessen woensdag 20:00 – 21:15

Als gevorderde ken je de basis begeleidings-ritmes. We gaan steeds meer werken aan breaks en solo’s. Ook zul je steeds vaker op de bastrommels of doun douns spelen, zowel met drie staande trommels als Malinke-stijl: liggend en met een bel.  Met de gevorderden groep wordt het repertoire steeds verder uitgebreid en doen we af en toe optredens. 

 

Aanmelden

 

 

Je aanpak als docent spreekt me aan omdat je los in de stof zit en die op zo’n manier beheerst dat je ermee kunt spelen. Met los in de stof bedoel ik dat je reageert op wat er gebeurt in de groep, en ook toelaat hoe je zelf in je vel zit. Ook zit er het spectrum in van de theorie tot en met het gevoel erbij en ook iets kunnen vereenvoudigen tot ‘ons’ niveau. Ik heb het gevoel dat we in onze groep samen dingen doen die we leuk vinden. En jij stimuleert dat in de groep.

– Wim Floris