• a Yoganesa
  • Roelofslaantje
  • Djembe workshop studenten Erasmus

Workshop Djembe

Kom in de andere wereld van de Afrikaanse drums. Met een workshop djembe leer je elkaar op een ontspannen manier van een heel andere kant kennen. U zult verrast zijn hoe snel u leuke en swingende muziek met elkaar maakt!

Je hoeft niet al een instrument te spelen of heel muzikaal te zijn. Veel Afrikaanse ritmes zijn eenvoudig om te spelen. Samen creëer je muziek. Het denken wordt even stopgezet.  Wanneer je meegaat met het ritme, raak je in flow en je voelt je één. Drummen geeft je energie!

Sebastiaan werkt graag vanuit de muziek. Niet heel lang praten, maar vooral doen. Laat de handen maar gaan en probeer het in het gevoel te komen. Als jezelf even vergeet, gaan de handen vanzelf en het ritme begint te kolken en te swingen! Je raakt enthousiast en slaat opeens boven iedereen uit. Je speelt de solo en iemand anders reageert. De muziek is als een vrolijk gesprek waar iedereen zijn inbreng heeft.  Met een workshop djembe door Sebastiaan, maak je gegarandeerd veel plezier.

Drums, Djembés, Doun doun, bellen shakers: voor alle instrumenten wordt gezorgd en er is een goede instructie en begeleiding. Afrika Percussie komt graag langs voor reünie van familie of vrienden, een vrijgezellenfeestje, verjaardag, kinderfeestje, buurtfeest of wat voor gelegenheid dan ook.

Dagje uit

Workshop Djembe RotterdamWij hebben verschillende locaties in Rotterdam waar wij de workshop kunnen verzorgen. Deze activiteit dan ook is heel goed te combineren met een dagje uit in Rotterdam. ‘S Middags de workshop en ’s avonds naar het theater of concert. Na de djembe workshop 20% korting  op een drie-gangen menu bij Viva Afrika. Probeer het het ook! Vraag meer informatie…

Reacties

Nogmaals bedankt voor de ontzettend leuke workshop van afgelopen zondag op de boerderij in Maasland!
De reacties waren allemaal erg positief. Gaaf om zo als groep muzikaal bezig te zijn. Het was een swingende middag!
Je had veel materiaal bij je, waardoor er ook nog ruimte was voor andere percussie.
Ik vond je erg flexibel en goed op de groep reagerend. Het was leuk voor zowel jong als ‘oud’.
Kortom: het was een meer dan geslaagd uitje! Bedankt!

Lees nog meer reacties wat mensen over de workshop zeiden…