• 1 Djembe workshop Afrika Percussie
  • Workshop Delft Appelboomgaard

Workshop Djembe

Leef je samen uit op opzwepende Afrikaanse ritmes.
Je zult verrast zijn hoe snel je leuke en swingende muziek met elkaar maakt! Met veel vaart en humor halen wij alle ritmische talenten in een groep naar voren. Djembés, Doun douns (bas-trommels), bellen shakers: voor alle instrumenten wordt gezorgd. Afrika Percussie ontvangt je graag op een van onze locaties in Rotterdam Noord of komt naar je toe door heel Nederland, met djembé’s, doun douns, bellen en shakers. Voor een reünie van familie of vrienden, een vrijgezellenfeestje, verjaardag, kinderfeestje, buurtfeest, of wat voor gelegenheid dan ook bent u bij ons aan het goede adres. Tevens hebben wij veel ervaring met zakelijke workshops en teambuilding.

Ontvang offerte

Djembe workshop voor iedereen

Afrika Percussie geeft workshops voor iedereen op maat.  Welk ritme heb jij al in je? Daarmee gaan we aan het werk. Daarnaast leggen we nieuwe ritmes uit.  Veel Afrikaanse ritmes zijn eenvoudig om te spelen en worden spannend als je ze door elkaar heen speelt. Samen creëer je een mooi stuk muziek onder vakkundige instructie en begeleiding.  Wanneer je meegaat met het ritme, raak je in flow en je voelt je één met de groep. Met een workshop djembe door Sebastiaan, maak je gegarandeerd veel plezier. Drummen geeft je energie!  

Dagje uit

Wij hebben verschillende locaties in Rotterdam waar wij de workshop kunnen verzorgen. Deze activiteit dan ook is heel goed te combineren met een dagje uit in Rotterdam. ‘S Middags de workshop en ’s avonds naar het theater of concert. Na de djembe workshop 20% korting  op een drie-gangen menu bij Viva Afrika. Probeer het het ook! Ontvang meer informatie…

Reacties

Nogmaals bedankt voor de ontzettend leuke workshop van afgelopen zondag op de boerderij in Maasland!
De reacties waren allemaal erg positief. Gaaf om zo als groep muzikaal bezig te zijn. Het was een swingende middag!
Je had veel materiaal bij je, waardoor er ook nog ruimte was voor andere percussie.
Ik vond je erg flexibel en goed op de groep reagerend. Het was leuk voor zowel jong als ‘oud’.
Kortom: het was een meer dan geslaagd uitje! Bedankt!

Lees nog meer reacties wat mensen over de workshop zeiden…

Ontvang vrijblijvend offerte