Djembé Workshop

De workshops van Afrika Percussie zorgen gerandeerd voor veel plezier, met altijd oog voor de hele groep en het muzikale geheel. De workshops zijn geschikt voor bedrijfsleven en particulieren. Van teambuildings uitjes tot vrijgezellenfeestjes, van verjaardagen tot kinderfeestjes. Een workshop kan in alle mogelijke formats, van energizer tot middagvullend programma of met band of Afrikaanse danser.  Neem contact op voor meer informatie.Ontvang vrijblijvend offerte


Onze familie is een hechte club maar dit was nu ook echt zichtbaar door deze workshop.

Siska van der Poel

Workshop Sebastiaan Bayer

Ik heb uitsluitend positieve reacties ontvangen, dus het was een succes. Mijn complimenten aan jou hoe je de groep leidt.
Evelyne Milders, Bayer
Sebastiaan’s passie en enthousiasme straalden op onze groep af en wij zijn als team weer verder naar elkaar toegegroeid.

Siemens Workshop DjembeReinier van Alphen, Siemens

Workshop SebastiaanSebastiaan, nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke en boeiende workshop. Een aanrader…

Robert Pieren, Samskip

Deze avond zal zeker niet snel vergeten worden bij ons! Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Hoge integriteit, Creatief.

Leon Kreukniet, Maritiem Hotel Rotterdam

Nog hartelijke dank voor het geven van de workshop, de groep vond het echt heel erg leuk.

Annemarie Hage, Unilever
Sebastiaan is betrouwbaar, weet iedere sessie af te stemmen op het niveau van de groep en maakt van iedere sessie een feestje. Bedankt voor de samenwerking!
Workshop zorgwerk SebastiaanManon Dettingmeijer, Zorgwerk

Heerlijke middag met ongekende gezelligheid. Sebastiaan gaf de ruimte om ook te kunnen “freestylen”. We wisten niet dat de djembe workshop zo relaxed en leuk kon zijn. Echt een aanrader om dit te doen!

Helena Struik, Your Content Goes Here

Ik heb alleen maar complimenten van collega’s gehoord over de activiteit. Nogmals bedankt voor alles, was een top dag

Carmen Cremades, Buddy Network

Workshop Djembe Afrika Percussie

Leuke, ontspannen, ongedwongen en energievolle teambuildingssessie! Sebastiaan van Afrika Percussie neemt een scala aan instrumenten mee, creëert een ontspannen sfeer en geeft geanimeerd ‘les’

Jeroen Tahey, Johnson & Johnson

De hele familie van 12 tot 80 heeft genoten van de djembe sessie. Er waren duidelijke instructies zodat er al snel een goed ritme ontstond. Daarnaast kon er afgewisseld worden met andere instrumenten. Een perfecte verjaardagsactiviteit. Veel dank Sebastiaan!

Mirjam van de Ven, Familie workshop

Dag Sebastiaan, Bedankt voor de ontzettend leuke workshop in het Geofort, ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag. Van jong tot oud was iedereen enthousiast. Mede door jouw workshop kijk ik terug op een heerlijke dag.

Margot van den Berg

Zakelijke workshops

In workshop djembe leer je elkaar snel beter kennen; een mooie manier om te starten met een project of de samenwerking te verdiepen. Thema’s die in elke organisatie een rol spelen, zoals bijvoorbeeld samenwerking, communicatie en leiderschap komen op een speelse en verrassende manier terug in de Afrikaanse muziek. Een workshop djembe is heel een leuk teamuitje, verfrissende break tijdens een lange vergaderdag, of de luchtige noot in een verandertraject . Trommelen lifts the spirits. Het kan de eenheid van een team versterken en creëert saamhorigheid. Voor kleinere teams (tot 15 personen) verzorg ik verdiepende teambuildings-sessies. Lees hier een voorbeeld…

Voor Particulieren

Met veel vaart en humor halen wij alle ritmische talenten in een groep naar voren. Djembés, Doun douns (bas-trommels), bellen shakers: voor alle instrumenten wordt gezorgd. Afrika Percussie ontvangt je graag op een van onze locaties in Rotterdam Noord of komt naar je toe door heel Nederland met alle instrumenten: djembé’s, doun douns, bellen en shakers. Voor een reünie van familie of vrienden, een vrijgezellenfeestje, verjaardag, kinderfeestje, buurtfeest, of wat voor gelegenheid dan ook bent u bij ons aan het goede adres.

Veel plezier met spelen van djembeWorkshop Percussie Sebastiaan Afrika PercussieWorkshop djembe Afrika percussie

Djembe workshop voor iedereen

Afrika Percussie geeft workshops voor iedereen op maat. Welk ritme heb jij al in je? Daarmee gaan we aan het werk. Daarnaast leggen we nieuwe ritmes uit. Veel Afrikaanse ritmes zijn eenvoudig om te spelen en worden spannend als je ze door elkaar heen speelt. Samen creëer je een mooi stuk muziek onder vakkundige instructie en begeleiding. Wanneer je meegaat met het ritme, raak je in flow en je voelt je één met de groep. Met een workshop djembe door Sebastiaan, maak je gegarandeerd veel plezier. Drummen geeft je energie!

Lees hier nog meer reacties

Dagje uit

Wij hebben een mooie locatie in Rotterdam waar wij de workshop kunnen verzorgen to 15 personen. Gratis parkeren en de metro op 100 meter afstand. Deze activiteit is dan ook heel goed te combineren met een dagje uit in Rotterdam.  Probeer het het ook! Ontvang meer informatie…

Ontvang vrijblijvend offerte