• 1 Djembe workshop Afrika Percussie
  • Workshop Delft Appelboomgaard

Workshop Djembe

Zakelijke workshops

In workshop djembe leer je elkaar snel beter kennen; een mooie manier om te starten met een project of de samenwerking te verdiepen. Thema’s die in elke organisatie een rol spelen, zoals bijvoorbeeld samenwerking, communicatie en leiderschap komen op een speelse en verrassende manier terug in de Afrikaanse muziek. Een workshop djembe is heel een leuk teamuitje, verfrissende break tijdens een lange vergaderdag, of de luchtige noot in een verandertraject . Trommelen lifts the spirits. Het kan de eenheid van een team versterken en creëert saamhorigheid. Voor kleinere teams (tot 15 personen) verzorg ik verdiepende teambuildings-sessies. Lees hier een voorbeeld…

Voor particulieren

Met veel vaart en humor halen wij alle ritmische talenten in een groep naar voren. Djembés, Doun douns (bas-trommels), bellen shakers: voor alle instrumenten wordt gezorgd. Afrika Percussie ontvangt je graag op een van onze locaties in Rotterdam Noord of komt naar je toe door heel Nederland met alle instrumenten: djembé’s, doun douns, bellen en shakers. Voor een reünie van familie of vrienden, een vrijgezellenfeestje, verjaardag, kinderfeestje, buurtfeest, of wat voor gelegenheid dan ook bent u bij ons aan het goede adres.

Djembe workshop voor iedereen

Afrika Percussie geeft workshops voor iedereen op maat.  Welk ritme heb jij al in je? Daarmee gaan we aan het werk. Daarnaast leggen we nieuwe ritmes uit. Veel Afrikaanse ritmes zijn eenvoudig om te spelen en worden spannend als je ze door elkaar heen speelt. Samen creëer je een mooi stuk muziek onder vakkundige instructie en begeleiding.  Wanneer je meegaat met het ritme, raak je in flow en je voelt je één met de groep. Met een workshop djembe door Sebastiaan, maak je gegarandeerd veel plezier. Drummen geeft je energie!

Dagje uit

Wij hebben verschillende locaties in Rotterdam waar wij de workshop kunnen verzorgen. Deze activiteit is dan ook heel goed te combineren met een dagje uit in Rotterdam. Na de djembe workshop 20% korting  op een drie-gangen menu bij Viva Afrika. Probeer het het ook! Ontvang meer informatie…

Ontvang vrijblijvend offerte

Reacties

Wij van Siemens  hadden het grote genoegen een Djembé-sessie met Sebastiaan mee te mogen maken. Sebastiaan’s passie en enthousiasme straalden op onze groep af en wij zijn als team weer verder naar elkaar toegegroeid. Dit was ook precies het doel van de workshop: samenwerken, uit je comfort-zone treden, elkaar vertrouwen en natuurlijk plezier maken.

– Reinier van Alphen

 Lees nog meer reacties…

Nogmaals bedankt voor de ontzettend leuke workshop van afgelopen zondag op de boerderij in Maasland!
De reacties waren allemaal erg positief. Gaaf om zo als groep muzikaal bezig te zijn. Het was een swingende middag!
Je had veel materiaal bij je, waardoor er ook nog ruimte was voor andere percussie.
Ik vond je erg flexibel en goed op de groep reagerend. Het was leuk voor zowel jong als ‘oud’.
Kortom: het was een meer dan geslaagd uitje! Bedankt!

Lees nog meer reacties wat mensen over de workshop zeiden…

Workshop djembe Afrika percussie