Enkele Reacties

Meer informatie

Helena Struik

Heerlijke middag met ongekende gezelligheid. Sebastiaan gaf de ruimte om ook te kunnen “freestylen”. We wisten niet dat de djembe workshop zo relaxed en leuk kon zijn en dan nog gave muziek produceren ook met zijn allen. Echt een aanrader om dit te doen!
– Helena Struik

Zorgwerk

Workshop zorgwerk Sebastiaan

Sebastiaan heeft achttien Djembé workshops voor Zorgwerk medewerkers gegeven door het land. Sebastiaan is betrouwbaar, weet iedere sessie af te stemmen op het niveau van de groep en maakt van iedere sessie een feestje. Bedankt voor de samenwerking!
– Manon Dettingmeijer

GEMEENTERAAD WIJDEMEREN

Workshop Gemeenteraad

Ik moet nog een groot compliment voor jou overbrengen. Vrijwel iedereen vond het fantastisch dat we binnen 1 minuut al wat trommelden. Dat hadden enkele al eens anders ervaren, waarbij het helemaal niet wilde lukken tijdens een hele sessie. Jouw begeleiding en aanpak was zo geweldig, dat het direct een leuke ervaring gaf.
– Patricia IJsbrandij

TU Delft

Tijdens een bedrijfsuitje de cursus van Sebastiaan gevolgd. Sebastiaan pakt de groep makkelijk mee in zijn enthousiasme voor de djembee, voelt wat de groep kan en na een half uur konden we al een leuk muziekje maken en wil je eigenlijk meer! Absolute aanrader!
– Rahul Ravesteijn

Familiefeest

Het was een groot succes voor onze familie. We waren zeer verbaasd over de oudste van 80. Deze man wil nooit niks maar heeft zo genoten […]. Nu is onze familie a jaren een hechte club maar dit was nu ook echt zichtbaar door deze workshop.
– Siska van de Poel

Siemens

Siemens Workshop Djembe

Sebastiaan’s passie en enthousiasme straalde op onze groep af en wij zijn als team weer verder naar elkaar toegegroeid. Dit was ook precies het doel van de workshop: samenwerken, uit je comfort-zone treden, elkaar vertrouwen en natuurlijk plezier maken.
– Reinier van Alphen

Sign & Reclame

Workshop Sign Sebastiaan

Bedankt voor de fantastische workshop. Ik was erg benieuwd hoe iedereen het zou vinden. Maar ze waren allemaal heel erg enthousiast, en ik vond het zelf ook heel erg leuk.
– Ellen van Ruitenburg

Erasmus Universiteit Rotterdam

Sebastiaan has teached us how to work with and enjoy the African Djembe. It was great! The workshop had an open character. People who liked, could participate. Within a few minutes all 35 djembes were taken. We kept excitement from the beginning to the end. After a little break the basedrums or doun douns, were also introduced. These drums, that you play with sticks, give an incredible feeling of power, especially when you play them with so many douns together. Sebastiaan gave a clear and professional instruction. His enthusiasm made the workshop even more fun!
– Laurens Wielaard

Kamerkoor Rotterdam

Kamerkoor rotterdam

Wij als Kamerkoor Rotterdam hebben een geweldig  ervaring gehad met het volgen van een djembeworkshop onder leiding van Sebastiaan. Een klassiek koor en een djembeworkshop, kan dat dan? Jazeker! Afrikaans trommelen en klassieke zang gaan zelfs heel mooi samen, zo hebben wij ervaren. En Sebastiaan liet ons behalve met djembe’s ook kennismaken met andere slaginstrumenten; het resulteerde in een ritmebeleving waar we erg van hebben genoten!

– Marjolein Langerak

Bayer

Ik heb uitsluitend positieve reacties ontvangen, dus het was een succes. Mijn complimenten aan jou hoe je de groep leidt.
– evelyne Milders

Brunel

Sebastiaan is in staat gebleken een groep onervaren workshop deelnemers in een uur enthousiast te maken voor percussie. Aan het einde van de sessie werd door de groep een prachtig concert gespeeld waarin de geleerde ritmes perfect klonken! De groep, bestaande uit volwassenen en kinderen, was zeer tevreden.
– Wouter Boter

Jeugdzorg Haaglanden

Nog even een mail om je te bedanken voor de erg leuke workshop die we hebben gehad afgelopen dinsdagmiddag. Iedereen was enthousiast na afloop en ik vond het zelf ook verrassend hoe leuk iedereen het vond om mee te doen. De wijze waarop je ons begeleidde was ook heel prettig, goed afgestemd op ons als groep en op een veilige manier uitnodigend om samen te spelen zonder dat het eng was om mee te doen. Kortom erg leuk en bijzonder om zo kennis te maken met deze muziekvorm.
– Jan de Vries

Familiefeest

We hebben een voortreffelijke dag en avond gehad. Mede dankzij jou hulp hebben wij, en zeker mijn man, weer een mooie herrinnering. Hij geniet er nog van. Nogmaals heel vriendelijk bedankt voor je voortreffelijke begeleiding bij de workshop en jullie geweldig optreden ’s avonds. Zeker tot ziens.
– Ada van Aken bij de 60ste verjaardag van haar man.

Yoganesa

Workshop Yoganasa zorgwerk Sebastiaan

Sebastiaan is working balanced way, combining a theoretical knowledge with a practice. He emphasise on creating safe atmosphere to open up and explore all possibilities of creating music together. It is very beautiful to see how Hans is expressing himself through music. He is open to explore and share new ideas with his students. For me, playing on djembé is like practicing or teaching yoga, it cannot be played from the head, it has to come from rhythm of the heart; from playfulness and connection to a deeper self.
– Katarzyna Marcinkowska-Pawlak

Familiefeest

Nogmaals dak voor de leuke workshop, we hebben genoten, Angeline (3 jaar) liep constant te zingen : Afrika, Afrika en zelfs in de metro haha, zo leuk!!!– Corrie Hoogendoorn

Hogeschool Rotterdam

Nogmaals dank voor de leuke middag. Iedereen was laaiend enthousiast.
– Daisy Hofman, Coördinator buitenlesactiviteiten en voorlichting

Stichting Gilles de la Tourette

Gilles de la tourette

Vandaag heeft Sebastiaan 2 super workshops verzorgd. Dit was de 2e keer dat hij het gedaan heeft, en de groepen worden steeds groter… vorig jaar nog groepen van ongeveer 15 personen, dit jaar 2 van 25 a 30. Hard werken, maar het ging super! En alle deelnemers waren zeer enthousiast, dank je wel! Aan het eind van de workshop kan iedereen djembé spelen (of dat denken ze in ieder geval) en gaat iedereen dansend de zaal uit.
– Mirjam Boter

Basisschool de Hoeksteen

Onlangs heeft Sebastiaan een aantal workshops verzorgd bij ons op school aan kinderen uit groep 3 t/m 8. Ondanks de groepsgrootte (40 kinderen) wist Sebastiaan alle kinderen te betrekken bij de les en alle ritmes zo aan te leren dat de hele groep gelijk ging. Ik en mijn collega’s waren hiervan onder de indruk en we zagen dat de kinderen veel plezier maakten met de djembé. Sebastiaan is een leraar met passie voor zijn vak en deelt dit graag met iedereen. Zijn lessen zou ik aan iedereen aanraden van groot tot klein.
– Charlotte Baumgarten, onderwijzeres

Tauw Milieu

Namens de groep Milieu van Tauw wil ik je bedanken voor de leuke en leerzame middag die wij gisteren hebben gehad. Een ieder heeft plezier beleefd aan het ontdekken van zijn/ haar muzikale talenten en die van zijn/haar collega’s. Als organisatie hebben wij niets dan leuke reacties gehoord en ’s avonds bij het eten is er nog heel wat doorgetrommeld.
– Viola van Staalduinen, adviseur Milieu en Veiligheid

Unilever

Nog hartelijke dank voor het geven van de workshop, de groep vond het echt heel erg leuk..en zeker met het mooie weer erbij zodat we lekker buiten konden zitten, was helemaal perfect.
– Annemarie Hage