• a Yoganesa
  • Roelofslaantje
  • 1 Djembe workshop Afrika Percussie

enkele reacties

Workshop Gemeenteraad

Gemeenteraad Wijdemeren

Ik moet nog een groot compliment voor jou overbrengen. Vrijwel iedereen vond het fantastisch dat we binnen 1 minuut al wat trommelden. Dat hadden enkele al eens anders ervaren, waarbij het helemaal niet wilde lukken tijdens een hele sessie. Jouw begeleiding en aanpak was zo geweldig, dat het direct een leuke ervaring gaf.

– Patricia IJsbrandij

 

 

Djembe workshop afrika percussie

TU Delft

Tijdens een bedrijfsuitje de cursus van Sebastiaan gevolgd. Sebastiaan pakt de groep makkelijk mee in zijn enthousiasme voor de djembee, voelt wat de groep kan en na een half uur konden we al een leuk muziekje maken en wil je eigenlijk meer! Absolute aanrader! 

– Rahul Ravesteijn

 

 

Wij van Siemens hadden het grote genoegen een Djembé-sessie met Sebastiaan mee te mogen maken. Sebastiaan’s passie en enthousiasme straalde op onze groep af en wij zijn als team weer verder naar elkaar toegegroeid. Dit was ook precies het doel van de workshop: samenwerken, uit je comfort-zone treden, elkaar vertrouwen en natuurlijk plezier maken.

 

– Reinier van Alphen

 

 

Kamerkoor Rotterdam

Wij als Kamerkoor Rotterdam hebben een geweldig  ervaring gehad met het volgen van een djembeworkshop onder leiding van Sebastiaan. Een klassiek koor en een djembeworkshop, kan dat dan? Jazeker! Afrikaans trommelen en klassieke zang gaan zelfs heel mooi samen, zo hebben wij ervaren. En Sebastiaan liet ons behalve met djembe’s ook kennismaken met andere slaginstrumenten; het resulteerde in een ritmebeleving waar we erg van hebben genoten!

 

– Marjolein Langerak

 

Sign en Reclame

Beste Sebastiaan,

Hallo Sebastiaan,
Bedankt voor de fantastische workshop. Ik was erg benieuwd hoe iedereen het zou vinden.Maar ze waren allemaal heel erg enthousiast, en ik vond het zelf ook heel erg leuk. Bedankt!

 

– Ellen Nieuwhoff

 

Doun Doun workshop

Erasmus University Rotterdam

Sebastiaan has teached us how to work with and enjoy the African Djembe. It was great! The workshop had an open character. People who liked, could participate. Within a few minutes all 35 djembes were taken. We kept excitement from the beginning to the end. After a little break the basedrums or doun douns, were also introduced. These drums, that you play with sticks, give an incredible feeling of power, especially when you play them with so many douns together. Sebastiaan gave a clear and professional instruction. His enthusiasm made the workshop even more fun!

 

Stichting Bureaus Jeugdzorg Haaglanden

Beste Sebastiaan,

Nog even een mail om je te bedanken voor de erg leuke workshop die we hebben gehad afgelopen dinsdagmiddag. Iedereen was enthousiast na afloop en ik vond het zelf ook verrassend hoe leuk iedereen het vond om mee te doen. De wijze waarop je ons begeleidde was ook heel prettig, goed afgestemd op ons als groep en op een veilige manier uitnodigend om samen te spelen zonder dat het eng was om mee te doen. Kortom erg leuk en bijzonder om zo kennis te maken met deze muziekvorm.

Hans, hartelijk dank!

– Jan de Vries, Coördinatie Gesloten Jeugdzorg

 

Workshop Djembe Unilever

Unilever

Nog hartelijke dank voor het geven van de workshop, de groep vond het echt heel erg leuk. Zeker met het mooie weer erbij zodat we lekker buiten konden zitten, was helemaal perfect.

– Annemarie Hage  Management Assistant

 

Elena na workshop djembe bij Yoganesa

Yoganesa

Hans is working balanced way, combining a theoretical knowledge with a practice. He emphasise on creating safe atmosphere to open up and explore all possibilities of creating music together. It is very beautiful to see how Hans is expressing himself through music. He is open to explore and share new ideas with his students. For me, playing on djembé is like practicing or teaching yoga, it cannot be played from the head, it has to come from rhythm of the heart; from playfulness and connection to a deeper self.

– Katri owner of Yoganesa, center for body, mind and soul

 

 

 

Workshop djembe voor Samskip

Samskip

De ontvangst in de oefenruimte was gemoedelijk en nodigde uit gelijk te gaan beginnen. Onze Djembe expert Hans bracht ons wat beginselen en ritmes bij…hetgeen tot serieuze maar ook hilarische situaties leidde. Eenmaal de smaak te pakken, werden onze kunsten danig op de proef gesteld. Voor een groepje beginners hebben we ons toch aardig muzikaal kunnen uitleven. Hans, nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke en boeiende workshop. Een aanrader…

– Robert Pieren  Manager Export/Operations Iceland

 

Workshop djembe met de burgemeester Nieuwegein

Maritime Hotel Rotterdam

Hans heeft voor ons hotel een Afrikaanse percussieworkshop djembé gegeven. Van het begin tot het eind hielp Hans ons met de invulling van de avond. Deze avond zal zeker niet snel vergeten worden bij ons! Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Hoge integriteit, Creatief.

– Leon Kreukniet Marketing & Sales

 

Landelijke Contactdag van de stichting Gilles de la Tourette

Vandaag heeft Hans 2 super workshops verzorgd. Dit was de 2e keer dat hij het gedaan heeft, en de groepen worden steeds groter… vorig jaar nog groepen van ongeveer 15 personen, dit jaar 2 van 25 a 30. Hard werken, maar het ging super! En alle deelnemers waren zeer enthousiast, dank je wel! Aan het eind van de workshop kan iedereen djembe spelen (of dat denken ze in ieder geval) en gaat iedereen dansend de zaal uit.

– Mirjam Boter, organisator

Basisschool De Hoeksteen

Onlangs heeft Hans een aantal workshops verzorgd bij ons op school aan kinderen uit groep 3 t/m 8. Ondanks de groepsgrootte (40 kinderen) wist Hans alle kinderen te betrekken bij de les en alle ritmes zo aan te leren dat de hele groep gelijk ging. Ik en mijn collega’s waren hiervan onder de indruk en we zagen dat de kinderen veel plezier maakten met de djembé.
Hans is een leraar met passie voor zijn vak en deelt dit graag met iedereen. Zijn lessen zou ik aan iedereen aanraden van groot tot klein.

– Charlotte Baumgarten, onderwijzeres

l

Familiefeest

We hebben een voortreffelijke dag en avond gehad. Mede dankzij jou hulp hebben wij, en zeker mijn man, weer een mooie herrinnering. Hij geniet er nog van. Nogmaals heel vriendelijk bedankt voor je voortreffelijke begeleiding bij de workshop en jullie geweldig optreden ’s avonds. Zeker tot ziens.

– Ada van Aken bij de 60ste verjaardag van haar man.

 

Hogeschool Rotterdam

Nogmaals dank voor de leuke middag. Iedereen was laaiend enthousiast.

– Daisy Hofman, Coördinator buitenlesactiviteiten en voorlichting

l

Tauw bv Milieu

Namens de groep Milieu van Tauw wil ik je bedanken voor de leuke en leerzame middag die wij gisteren hebben gehad. Een ieder heeft plezier beleefd aan het ontdekken van zijn/ haar muzikale talenten en die van zijn/haar collega’s. Als organisatie hebben wij niets dan leuke reacties gehoord en ’s avonds bij het eten is er nog heel wat doorgetrommeld.

– Viola van Staalduinen, adviseur Milieu en Veiligheid